Pénzbírsággal megúszta a lopáson kapott balliberális ikon + Képriport + Videó

Ötvenezer forint pénzbírságra ítélte Bakács Tibor Settenkedőt a Pest Megyei Bíróság kedden; az újságíró-kritikus két hónappal ezelőtt egy rúd szalámit próbált ellopni az egyik budakalászi bevásárlóközpontból, de a biztonsági kapunál lebukott.

MNO
2011. 04. 05. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír TV felvételét!


A szabálysértési eljárást lezáró tárgyaláson Bakács ügyvéd nélkül, egyedül jelent meg. A bírósági végzés ellen nem fellebbezett. „A mohóság bűnébe estem” – mondta a tárgyalást követően az újságíró-kritikus, akinek műsorát a lopás ismertté válása után azonnal megszüntette a Klubrádió.

– Bakács a bíróság előtt elismerte, hogy egy rúd téliszalámit és három sajtot rejtett el a kabátjában és úgy próbált meg kijutni a bevásárlóközpontból még február elején. A lopással összesen 4532 forint kárt okozott. Settenkedő azt mondta, megbánta tettét és két hónapja azon gondolkodik, hogy miként tudta elcsábítani a hús. A balliberális ikon elfogadta a bíróság ítéletét, a bevásárlóközpont azonban nyolc napon belül fellebbezhet az ítélet ellen – jelentette a helyszínről a hírTV tudósítója.

(MTI/Hír TV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.