Pénzt ajánlanak a nyomravezetőnek

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki érdemi információt szolgáltat a szegedi Oroszlán utcai takarékszövetkezetben hétfőn reggel történt fegyveres rablás elkövetőjének elfogásához – közölte a megyei főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/775587" target="_blank"><strong>• Már a nyitást követően kirabolták</strong></a>

MNO
2011. 04. 05. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn a kora reggeli órákban az eddig ismeretlen tettes arcát eltakarva ment be a szegedi Oroszlán utcában lévő takarékszövetkezetbe, majd egy fegyvernek látszó tárggyal az ott levő pénzt követelte. Miután megkapta, elmenekült a helyszínről. A támadás során senki sem sérült meg. A bűncselekmény elkövetése után a zacskóba rejtett piros festékpatron működésbe lépett, és vélhetően maradandó nyomot hagyott az elkövető ruházatán, illetve testén – tartalmazza a közlemény.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.