Tettlegességig fajult a vita Putnokon

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy putnoki nővel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

MNO
2011. 04. 05. 8:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eljárás adatai szerint március 31-én a kora esti órákban egy putnoki ingatlan udvarán – korábbi nézeteltérésük miatt – egy 28 éves szőlősardói nő rátámadt egy 18 éves férfira. A tettlegességig fajuló vita következtében az elkövető késsel megsebesítette a sértettet, aki nyolc napon túl gyógyuló életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt a rendőrök rövid időn belül elfogták, őrizetbe vették. A hatóság előterjesztésére a bíróság április 4-én elrendelte a beismerő vallomást tett gyanúsított előzetes letartóztatását.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.