Több ezer doboz cigarettát foglaltak le

Kilencezer doboz, 7,3 millió forint értékű cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei az ukrán határ közelében lévő Magosliget térségében – közölte Suller György Attila vám- és jövedéki szóvivő kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 05. 12:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint egy ellenőrzésen a pénzügyőrök és a rendőrök Magosliget külterületén, a szántóföldön elhagyott fekete műanyag zsákokra lettek figyelmesek. A zsákokból kilencezer doboz, magyar adójegy nélküli, ukrán zárjeggyel ellátott cigaretta került elő. A járőrök átvizsgálták a környéket, de a cigaretta tulajdonosát nem találták meg. A NAV a 7,3 millió forint értékű cigarettát lefoglalta, és ismeretlen tettes ellen jövedéki orgazdaság gyanúja miatt eljárást indított – áll a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.