Tőrök hevertek az autóban

Állampolgári bejelentés alapján igazoltatta szombat hajnalban a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) azt a soproni és fertőszéplaki férfit, akinél számos fegyvert, valamint több száz lőszert találtak – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 03. 18:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: hajnali hat órakor állították meg Fertőendréden a kocsit, amelyben a két férfi utazott, közlésük szerint katonai relikviák gyűjtőinek fővárosi találkozójára. A járműben fegyvereket, tőröket találtak; ezt követően vizsgálták át lakásaikat.

A soproni férfi lakhelyén hatástalanított, engedéllyel tartott eszközökre bukkantak, míg Fertőszéplakon élő társánál a poggyászában talált száz mellé további 550 éles lőszerre, valamint kézi- és puskagránátokra bukkantak. Az eszközöket fegyver- és robbanóanyag-szakértő vizsgálja, a férfi ellen fegyverrel és lőszerrel való visszaélés alapos gyanúja miatt indult eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.