A Déli Krónika a legkedveltebb

A Kossuth Rádió Déli Krónika című műsora volt a legnépszerűbb déli rádiós műsor áprilisban a GfK-Ipsos rádiós piaci felmérése szerint – közölte az MTI Hírcentrum. A műsor hallgatottsága az elmúlt hónapokban folyamatosan emelkedett.

MNO
2011. 05. 27. 17:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország elsőszámú rádiós hírműsorát áprilisban napi átlagban 694 ezren választották, míg az azt megelőző hónapban 608 ezren, februárban pedig 573 ezren – olvasható a közleményben. Az MTI Hírcentrum irányításával gyártott műsor a teljes népesség körében az elmúlt hónapban hétköznaponként két és félszer annyi hallgatót ért el, mint a sorrendben utána következő kereskedelmi csatorna déli műsora. Ezzel párhuzamosan emelkedett az adás piaci részesedése is.

Míg egy átlagos hétköznap februárban az egyidejűleg rádiózok 29,8 százaléka hallgatta a Déli Krónikát, addig áprilisban már a rádiózók 34,8 százaléka választotta az MTI Hírcentrum – Kossuth Rádió Krónikáját. „Összességében tehát elmondhatjuk, hogy Magyarországon a Déli Krónika volt a legkedveltebb rádiós hírforrás áprilisban” – tartalmazza a közlemény.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.