A feleség végzett a titkárral

Befejezte az eljárást a rendőrség a 2010. februári berettyóújfalui gyilkosság ügyében, a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldték el az ügyészségnek – tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 05. 25. 13:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy közölte: a megalapozott gyanú szerint a 31 éves berettyóújfalui férfit a felesége ölte meg. A férj és felesége a gyanú szerint életközösségük megromlása miatt keveredtek vitába, a 27 éves nő többször megszúrta a férfit, utána gyúlékony anyaggal leöntötte és felgyújtotta. A nőt őrizetbe vették, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A rendőri eljárást előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanújával folytatták. A rendőrség 2010. február 8-án este bejelentés alapján jelent meg a férfi lakásán, ahol a fürdőkádban holtan találták meg. A lakásban tartózkodott az elhunyt felesége, sokkos állapotban.

Az elhunyt titkárként dolgozott a berettyóújfalui városi bíróságon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.