A gyerekét használta fel a csalásokhoz

Eddig 11 esetben károsította meg a derecskei üzleteket az a debreceni férfi, aki 4 éves gyermekével a nyakában tért be vásárolni különböző kisboltokba, kocsmába, ám a fizetés alól kimentette magát, mondván, hozza a pénzt azonnal.

MNO
2011. 05. 27. 14:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első bejelentés múlt hét pénteken érkezett, amikor is egy szabadnapos rendőr figyelt fel az egyik üzletből fizetés nélkül távozó férfira, s értesítette a szolgálatban lévő kollégáit.

Az újabb bejelentés a hét elején érkezett, hasonló módszerrel elkövetett megkárosításról. Sikerült nyakon csípni a férfit, ekkor derült ki, hogy 11 esetben követte el üzletszerűen a csalást. A férfi azonban mindegyik esetben kitartott azon vallomása mellett, hogy ő csupán kölcsönt kapott a boltosoktól.

Ellentmond a vallomásának az a tény, hogy a rendőrök a vasútállomásnál kapták el, feltehetően fizetés nélkül akarta elhagyni a várost.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett csalás vétség miatt folytatja ellene a büntetőeljárást.

(haon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.