A kkv-k felemelésének érdekében mozgósítanak Gödöllőn

Magyarországon kezdték meg munkájukat a kis- és közepes vállalkozások érdekében fellépő tagállami megbízottak (kkv-követek), akiket szerdán a „Mozgósítsuk a kis- és közepes vállalkozásokat a jövő Európájáért” című gödöllői konferencián hivatalosan is bemutatott Antonio Tajani, az Európai Bizottság egyik alelnöke.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/786374" target="_blank"><strong>• A vállalkozások nélkül nem lehet kilábalni a válságból</strong></a>

MNO
2011. 05. 25. 12:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szöllősi László magyar kkv-követ, a Nemzetgazdasági Minisztérium vállalkozásfejlesztésért és iparért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek elmondta: az Európai Bizottság (EB) idén tavasszal kezdeményezte, hogy minden tagállam jelöljön egy-egy kkv-megbízottat, követet annak érdekében, hogy erősítsék a kkv-kat támogató szervezetek közötti együttműködést, illetve a bizottsággal való kapcsolattartást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.