A kormány a csőd széléről rántotta vissza az országot + Videó

A csőd széléről rántotta vissza Magyarországot az elmúlt egy év alatt az Orbán-kabinet – jelentette ki a Hír Televízió Kontraszt című műsorában vasárnap este Navracsics Tibor.

MNO
2011. 05. 30. 6:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Kontraszt felvételét!


A miniszterelnök-helyettes a kormány tevékenységét értékelve arra emlékeztetett: tavaly nyáron még Görögországgal együtt emlegették Magyarországot.

„2010-re is csak odáig jutottunk, hogy éppen hogy nem kerültünk a csődközeli országok körébe, hiszen emlékszünk még rá, hogy tavaly nyáron, amikor felröppent az a hír, hogy Görögország csődbe jutott, és megtörtént egy magyar–görög összehasonlítás, akkor ez teljesen hitelesnek tűnt a pénzpiacokon, és pánik tört ki. Ma már Magyarország a Financial Times – egy meglehetősen tekintélyes brit üzleti napilap – értékelése szerint Közép-Európa meglepetése lehet, vagyis sokkal nagyobb bizalom van most már a magyar gazdaság iránt. Úgy gondolom, ez már ennek az egy évnek a gyümölcse” – fogalmazott Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.