Alonso gyorsabb autót szeretne

A kétszeres Forma–1-es világbajnok Fernando Alonso üdvözölte, hogy csapata, a Ferrari soraiban szerkezeti változtatások történtek, s egyúttal jelezte: azonnal gyorsabb autóra van szükségük, ha versenyben akarnak maradni a vb-címért.

MNO
2011. 05. 26. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A lépések mindenképpen az istálló érdekeit szolgálták, és előremutatnak” – fogalmazott a spanyol pilóta azzal kapcsolatban, hogy Aldo Costa kedden távozott a technikai igazgatói posztról. „Azonnal egy gyorsabb autóra van szükségünk. Nem vesztegethetjük az időnket, különben lemaradunk.”

A világbajnoki sorozat történetének legeredményesebb csapata idén mindössze egyetlen versenyen volt dobogós, Alonso révén. Az összetett pontversenyben a spanyol pilóta 67, a brazil Felipe Massa pedig 94 ponttal van lemaradva az éllovas Sebastian Vettel (Red Bull) mögött.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.