Az édesapa is megsérült, gyermekeinek súlyos az állapota

Három felnőtt és három gyermek sérült meg egy balesetben Etyek külterületén, ahol két személyautó frontálisan összeütközött szombat délután – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 21. 14:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két gépkocsiban összesen hatan utaztak, közülük négyen súlyos, ketten pedig könnyű sérülést szenvedtek, valamennyiüket a fővárosi Szent János Kórházba szállították – mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset Etyek külterületén, a Biatorbágy felé vezető 8106-os számú úton történt. Az érintett úton teljes útzár mellett folyik a helyszínelés és a műszaki mentés. A szóvivő elmondta, hogy az egyik autóban egy 37 éves férfi utazott három gyermekével. Az édesapa, valamint 6 és 3 éves gyermeke súlyosan, 2 éves gyermeke pedig könnyebben sérült meg. A másik személygépkocsiban egy 42 éves nő és 21 éves lánya ült, egyikük súlyos, másikuk könnyű sérülést szenvedett. A baleset pontos körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.