Az utas a mentők kiérkezése előtt meghalt

Húsz-huszonöt perces késésre kell számítaniuk a Budapest–Vác–Szob vasútvonalon közlekedőknek, mert egy utas hétfő délután rosszul lett és meghalt az egyik vonaton – közölte a Mávinform.

MNO
2011. 05. 16. 12:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a fővárosból Szobra tartó vonaton 13 óra 17 perckor Dunakeszi-alsó megállóhelynél az utasok vészfékkel megállították a vonatot, mert egy utas rosszul lett. Az utas a mentők kiérkezése előtt meghalt.

A rendőrségi helyszínelés idejére Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között az egyik vágányt le kellett zárni a forgalom elől. A másik vágányon a vonatok váltakozó irányban tudnak közlekedni. Az erre haladó vonatok utasai átlagosan 20-25 perces késésre számíthatnak. A menetrend szerinti közlekedés csak késő délutánra állhat helyre – olvasható a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.