Bejelentkezett az exférj: „Schwarzi” egyre nagyobb bajban

Perrel fenyegeti Arnold Schwarzeneggert a színész volt szeretőjének exférje, aki a fiának hitt gyerek születési anyakönyvi kivonatának meghamisításával vádolja a hírességet.

MNO
2011. 05. 30. 16:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rogelio Baena egy kolumbiai lapnak beszélt arról, hogy jogi lépéseket fontolgat a filmcsillag ellen. A férfi tíz évig élt házasságban azzal a nővel, aki a színész házvezetőnőjeként titkos viszonyt folytatott Schwarzeneggerrel. A kapcsolatból egy fiú is született.

Baena saját bevallása szerint csak nemrég tudta meg, hogy a fiának hitt gyerek apja valójában az osztrák születésű híresség. A 13 éves gyerek születési bizonyítványában Rogelio Baenát tüntették fel apaként, a férfi – ügyvédei tanácsára – most azzal vádolja Arnold Schwarzeneggert és Mildred Baenát, hogy csalást követtek el, amennyiben tudtak róla, hogy nem ő az apa. Kaliforniában az okirat-hamisítás súlyos bűncselekménynek számít.

Rogelio Baena néhány héttel a gyerek születése után elhagyta feleségét, a válást azonban csak 2008-ban mondták ki hivatalosan.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.