Benzinkártyát kapnak a rendőrök

Benzinkártyával támogatja a rendőrséget több, Mohács környéki település, hogy a pénzhiány ne legyen akadálya a rendőri jelenlétnek – adta hírül az Új Dunántúli Napló pénteken.

MNO
2011. 05. 27. 9:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A települések és a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodása jövő év márciusig szól, a most vásárolt, 360 ezer forint értékű benzinkártyát a napokban kapták meg a rendőrök. A kártyával körzeti megbízottak, járőrök tankolhatnak, ha elfogy az üzemanyag-vásárlásra fordítható keretük.

Az adományozó települések mindegyikén dolgozik körzeti megbízott, a helységekben súlyos bűncselekmények nem vagy csak elvétve történtek az elmúlt időszakban, inkább a besurranások, állat- és terménylopások a jellemzők – olvasható a baranyai napilapban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.