Csapatot váltana Maradona veje

Megfogalmazása szerint „levegőváltozásra” van szüksége, ezért akar új csapathoz szerződni a spanyol élvonalban hetedik helyen végzett Atletico Madrid argentin válogatott labdarúgója, Sergio Agüero.

MNO
2011. 05. 26. 8:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23 éves csatár erről odahaza, Buenos Airesben nyilatkozott szerdán, leszögezve, hogy már nem áll szándékában egyetlen percre sem visszatérni a fővárosi együtteshez. Agüerót januárban, a téli átigazolási időszakban a Chelsea és a Tottenham Hotspur is szerződtetni akarta, de az Atlético irányítói nem engedték el, mint ahogyan elutasították az olasz Juventus állítólag 30 millió eurós ajánlatát is.

A legújabb kérőként a Real Madridot emlegetik, de erre a kérdésre Agüero kitérő választ adott, mondván: „különböző lehetőségeim vannak”. A csatárt amúgy 2014-ig köti szerződése a tavalyi Európa Liga-győztes madridi csapathoz, kivásárlási árát 45 millió euróra becsülik. Diego Maradona veje 2006 óta játszott az Atleticóban, s a mostani idényben húsz gólt szerzett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.