Díjazzák a minőségi termékeket

Kiírta a megye kiemelkedő minőségű termékeinek felkutatását és védjeggyel való elismerését célzó 2011-es pályázatát a Hajdú-Bihar Megyei Minőségi Termék Társaság – közölte a szervezet pénteken.

MNO
2011. 05. 27. 12:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat által létrehozott társaság pályázatán olyan, a kereskedelmi forgalomra képes termékkel, tárggyal lehet részt venni, amely a megyére jellemző alapanyagból, illetve helyi hozzáadott értékkel a megyében készül, és megjelenésében egyediséget hordoz. Pályázni kézműipari, mezőgazdasági és élelmiszer-ipari, valamint ipari termékek kategóriákban lehet olyan gazdálkodó szervezeteknek, természetes személyeknek, valamint társadalmi és civil szervezeteknek, amelyek Hajdú-Bihar megyében székhellyel, telephellyel rendelkeznek.

A 2004 óta évente kiírt pályázattal a társaság a megyében előállított termékek magas minőségi színvonalának elismerését, népszerűsítését, piacra jutását és a fogyasztók minőségtudatosságának alakítását is segíteni kívánja. A minőségi termék díjat elnyert pályázók – akik augusztus 26-ig jelentkezhetnek a megyei önkormányzat honlapján – visszavonásig feltüntethetik termékeiken a minőségi árut jelző logót.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.