Egységes arculatot szeretne Kövér

Új arculatot szeretne a parlamentnek Kövér László fideszes házelnök, a tervezés már folyamatban van – számolt be csütörtöki számában a Népszabadság.

MNO
2011. 05. 26. 7:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap érdeklődésére Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke azt mondta, a rendszerváltás óta az Országgyűlés, az országgyűlési képviselők és az Országgyűlés Hivatala is többféle megjelenési formát, arculatot használ.

Kövér László arra törekszik, hogy ez az arculat egységes legyen. A folyamat jelenleg az előkészítés szakaszában van – idézte a lap a sajtófőnököt, aki hozzátette, hogy az Országgyűlés egységes arculati megjelenéséről a házbizottság és a frakciók tájékoztatását követően a nyilvánosságot is értesíteni fogják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.