Eladási rekord az Operában

Több mint tizenkétezer bérletet adott el a Magyar Állami Operaház a bérletárusítás első nyolc napján. A következő évad kínálatában újra megjelentek a legnépszerűbb operaszerzők művei, emellett zenei különlegességekkel várják a közönséget.

MNO
2011. 05. 27. 12:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Ádám miniszteri biztos a közönségbarát műsortervnek tulajdonítja az eladási rekordot. A bérletárak 15 százalékos emelkedése ellenére óriási az érdeklődés a bérletsorozatok iránt.

A kínálatban összesen harmincféle összeállítás szerepel, korosztályok szerinti és tematikus bontásban. A bérletek megújításának időszaka lezárult, június 30-ig az új bérleteseket várja a budapesti dalszínház.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.