Emelőkosaras tűzoltóautóval mentek az elkövetőért

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya eljárást folytat életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt egy 65 éves miskolci férfival szemben – tájékoztatott Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos, a B-A-Z. MRFK kommunikációs iroda sajtóreferense.

MNO
2011. 05. 26. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt vasárnap a reggeli órákban B. Tibor Miskolc egyik víkendházas övezetében előzetes szóváltást követően megszúrt egy 56 éves asszonyt, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi tettét követően a helyszínről elmenekült, vele szemben a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A B. Tibor felkutatására tett intézkedések szerdán, május 25-én vezettek eredményre. Az éjszakai órákban Miskolc Szentpéteri kapui városrészében egy 4. emeleti lakásból egy emelőkosaras tűzoltóautó segítségével, az erkélyen keresztül behatolva a főkapitányság célkörözési csoportjának munkatársai előállították a keresett férfit.

A szervezett rendőri akcióban tevékenyen részt vettek a főkapitányság bevetési osztályának munkatársai, illetve a katasztrófavédelem. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására.

(boon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.