Fel lehet használni a Mol-részvényekre az IMF-hitelt

Nem köti semmi Magyarország kezét, hogy szabadon felhasználja az IMF-hitel fel nem használt részét az orosz Szurgutnyeftyegaz Mol-részesedésének a visszavásárlására – közölte az IMF magyarországi képviseletének a vezetője szerdán.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/786314" target="_blank"><strong>• Szijjártó: Mindenki érezte, hogy itt valami nincsen rendben</strong></a>

MNO
2011. 05. 25. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Irina Ivascsenko a Reuters e-mailben elküldött kérdésére válaszolva közölte: a kormány sajtójelentésének megfelelően a letétbe helyezett pénzforrást a tranzakció finanszírozására költi. Ez abból a forrásból valósul meg, amit Magyarország lehívott, de nem használt fel a tavaly októberben lejárt IMF–EU készenléti keretből.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.