Felfüggesztett a vesztegetési kísérletért

Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság első fokon egy győri férfit, aki a közúti ellenőrzéskor tízezer forintot tett a motorkerékpárja forgalmi engedélyébe, így próbálta megvesztegetni a rendőröket – tájékoztatott a megyei főkapitányság csütörtökön.

MNO
2011. 05. 26. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Léber Gabriella sajtóreferens közölte: a 32 éves motorost a járőrök egy héttel ezelőtt Komáromban, szabálytalan előzés miatt állították meg, majd észrevették, hogy a motorkerékpár rendszáma egy házi készítésű műanyag lemez.

A férfi adatfelvétel közben próbálta megvesztegetni a rendőröket; a járőrök az esetet azonnal jelentették a parancsnokuknak, majd az ügyészségnek – tette hozzá a sajtóreferens. Tájékoztatása szerint a férfit a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság első fokon két év börtönbüntetéssel sújtotta, amelynek a végrehajtását öt évre felfüggesztette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.