Félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel

A budapesti rendőrfőkapitány bruttó félmillió forintos díjat ajánlott fel egy tavaly nyári gyilkosság nyomravezetőjének.

MNO
2011. 05. 29. 11:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap a Police.hu internetes oldalon hozta nyilvánosságra azt a felhívását, amelyben közli: a BRFK bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen elkövető 2010. augusztus 20-án Budapesten a IV. kerületi Berzeviczy Gergely utca egyik lakásban megölt egy 89 éves nőt. A BRFK azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, segítse a rendőrség munkáját.

A nyomravezetőnek kitűzött díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi; a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.