Félpályás útlezárás az M5-ös autópályán

Félpályás útlezárásra kell számítani az M5-ös autópálya egy szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon, mivel megkezdődtek a sztráda nagyfelújításának előkészületei – közölte az Alföldi Koncessziós Autópálya-kezelő (AKA) Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 26. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A társaság tájékoztatása szerint az ez évi program keretében az M5-ös autópálya több szakaszát is felújítják. A munka a 63-es és az 57-es kilométerszelvény között kezdődött meg, és Budapest irányába folytatódik. Mint írták, a félpályás útlezárás révén a kivitelezési munkák gyorsabban befejeződhetnek. Az AKA Zrt. hozzátette: mindent megtesznek annak érdekében, hogy fenntartsák a biztonságos és zavartalan utazás feltételeit az M5-ös autópályán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.