Frontálisan ütközött két autó, hatalmas a torlódás

Öten sérültek meg abban a balesetben, amely szerdán történt a taktaharkányi elágazás közelében, a 37-es számú főúton két autó ütközött frontálisan; a helyszínelés idejére az utat lezárták – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 25. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség mellett a tűzoltóság és a mentősök is a helyszínen vannak – mondta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az elsődleges adatok szerint egy személyautó – amelyben két nő, egy férfi és két gyermek utazott – egy kamiont próbált előzni, amikor összeütközött a szemből érkező másik gépkocsival. Az előzésben lévő autót az egyik nő vezette. A három felnőtt súlyos, a két gyermek könnyebb séüléseket szenvedett. Az elsődleges adatok szerint a másik személyautó vezetője szintén könnyebben sérült. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Taktaharkány felé terelik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.