Fürdőzés közben halt meg a férfi

Fürdőzés közben meghalt egy 61 éves helyi férfi csütörtök délután a Balatonban Zamárdinál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 26. 13:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges adatok szerint a férfi nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, azt követően indult el az ismerőseivel fürödni a Bácskai utcai szabad strandra. A vízben vélhetően rosszul lett, mert segítségért kiáltott, ám ezután elmerült. A segítségére sietők a part mentén találtak rá. A mentők kiérkezéséig megpróbálták újraéleszteni, de ez nem vezetett eredményre, s a mentőszolgálat szakemberei sem tudták már megmenteni a férfi életét. A haláleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság szakértő bevonásával, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.