Halálos baleset miatt lezárták a Váci utat

Egy idős férfi meghalt, egy nő pedig súlyosan megsérült szerdán a főváros XIII. kerületében, a Váci úton történt balesetben; a főutat teljes egészében lezárták – közölte a rendőrség és a tűzoltóság az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 25. 9:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy az Újpesti vasúti híd közelében történt balesetben az idős férfi autójával összeütközött egy kukásautóval. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség. A férfi az ütközésben meghalt, míg a mellette ülő nő súlyosan megsérült, kórházba szállították – tette hozzá az ügyeletes.

A Váci utat a helyszínelés idejére teljes egészében lezárták – tájékoztatott a rendőrség. Kisdi Márk, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője azt közölte, az ütközéstől annyira összeroncsolódott az autó, hogy csak erővágóval sikerült kiszabadítani a holttestet és a sérültet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.