Huszárokkal és könyvekkel kedveskedik a hadtörténeti

A Hadtörténeti Intézet és Múzeum dísztermében mutatják be Somogyi Győző Magyar hadviselet című könyvsorozatát. A Munkácsy-díjas festőművész által illusztrált kötetek mellett huszárok várják a kicsiket, és borkóstolóval kedveskednek a nagyoknak.

Lóska Márton
2011. 05. 25. 20:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Könyvsorozatot mutatnak be a Hadtörténeti Intézet és Múzeum dísztermében május 26-án 14.30-kor. A rendezvényen a Somogyi Győző által jegyzett három könyvet (Mária Terézia magyar katonái, A szabadságharc katonái, Magyar hadizászlók) a szerző a helyszínen dedikálja. Az MNO megkeresésére a kiadó elmondta, hogy további kötetek vannak előkészületben.

A rendezvényen képviselteti magát a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség, a talpalávalót a Boldi és barátai zenekar szolgáltatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.