Indul az eddig nem használt frekvenciasávok értékesítése

A kormány döntött a frekvenciák felosztásával kapcsolatos keretszabályokról, s így 2011 második felében megindul az eddig ki nem használt frekvenciasávok értékesítési eljárása – jelentette be Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter pénteken Budapesten a Joint Venture Szövetség közgyűlésén. <br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/786885" target="_blank">• Felélés után „eljött az ideje az állami vagyon gyarapításának”</a></strong>

MNO
2011. 05. 27. 11:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szabad frekvenciák értékesítésével a mobilpiacon megélénkülhet a verseny, kedvező hatásként számíthatunk az árak mérséklődésére, a tartalomszolgáltatás minőségének ugrásszerű javulására, a területi lefedettség növekedésére és az új technológiák, szolgáltatások megjelenésére – hangsúlyozta a miniszter.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.