Kirúgták az Öreg Hölgy trénerét

A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége a csalódást keltő idei szereplés miatt menesztette Luigi Del Neri vezetőedzőt.

MNO
2011. 05. 21. 15:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A klub a héten tájékoztatott, hogy a vasárnapi, zárófordulós bajnoki mérkőzésen ülök utoljára az együttes kispadján” – mondta a tréner szombaton. A torinói alakulat nagy valószínűség szerint a következő szezonban egyáltalán nem szerepelhet a nemzetközi kupaporondon, ugyanis csak akkor tud egy helyet előrelépni a jelenlegi hetedik helyéről, ha vasárnap saját közönsége előtt nyer a harmadik Napoli ellen, míg az AS Roma otthon kikap a kiesett Sampdoriától. Sajtóértesülések szerint a Sienát idén a másodosztályból az élvonalba vezető Antonio Conte a legesélyesebb a megüresedett posztra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.