Lemondott Borkai Zsolt a társadalmi elnökségről

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának rendkívüli elnökségi ülésén Borkai Zsolt lemondott az egyesület társadalmi elnöki tisztségéről, mivel annak ellátását a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökeként nem tartotta összeegyeztethetőnek.

MNO
2011. 05. 25. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borkai Zsolt, mint Győr polgármestere biztosította az egyesület elnökségét, hogy a továbbiakban is kiemelten támogatja a csapatot.

A magyar bajnokkal és kupagyőztessel, BL-elődöntőssel kapcsolatos az is, hogy három légióst igazolt a következő idényre. Heidi Löke, a Larvik norvég válogatott beállósa, Andrea Lekic, a Ljubljana szerb átlövője és Jovanka Radicevic, a Buducsnoszt montenegrói szélsője csatlakozik a kerethez.

A távozók sora is hosszú: a román Aurelia Bradeanu, az osztrák–román Simona Spiridon, valamint Mayer Szabina és Szegedi Orsolya új klubban folytatja, míg a szlovák Katarina Mravikova visszavonult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.