Lemondott Vanyus Attila

Lemondott a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának teljes elnöksége. Az eddigi elnök, Vanyus Attila biztosan nem jelölteti magát újra a posztra.

MNO
2011. 05. 26. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klubot 23 éve irányító Vanyus Attilát 2009-ben, – a jelenlegi elnökséggel együtt – öt évre választották meg, az utóbbi időben azonban a testületen belüli széthúzásról lehetett hallani. Több tag is azt szerette volna, ha Vanyus nem tölti ki ezt a ciklust, és már előbb megválasztja első emberét az Audi ETO. Ehhez egy új elnökség kialakításán keresztül látták a megoldást, így a teljes testület lemondott.

A csapat jelenlegi első embere teljesen más okokkal magyarázta a döntést.

„Hatvanhat évesen sok volt már a napi 10 óra, amit a kézilabdával, a klub ügyeivel töltöttem, és a testület is a váltás mellett volt. A döntés nem ért meglepetésként, hiszen korábban már többször beszéltünk ezekről a dolgokról az elnökség tagjaival. Ez a klub olyan nekem, mintha a gyermekem lenne, ott voltam a születésénél, amikor elindultunk felfelé a kiesés széléről, és ott voltam, amikor a világ egyik legjobb csapata lett. Ahogy a kezdeteket átéltem, szerettem volna úgy befejezni, ahogy megálmodtam: egy BL-győzelemmel. Sajnos ez nem sikerült, de remélem, ha megnyerjük a kupát jövőre, más tisztségben ugyan, de én is ott leszek. Amíg az egészségem engedi, a csapat mellett szeretnék lenni.”

(kisalfold.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.