Lopott autóval akartak belépni az országba

A beregsurányi határátkelőn jelentkezett az országba belépésre szerdára virradóan egy moldáv honosságú Audi Q7-es gépkocsi.

MNO
2011. 05. 25. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség rendőreinek rögtön feltűnt az autó két ukrán állampolgárságú utasának ideges viselkedése, így tüzetesebb vizsgálatba kezdtek.

A forgalmi engedélyről azonnal látták, hogy az nem valódi okmány, a kiállítója ugyanis a Dnyeszter Menti Moldáv Köztársaság, amely nemzetközileg nem elismert állam. A gépkocsi alvázszámát is manipulálták, a rendőrök pedig a Záhonyi Fókuszponti Irodán keresztül, az Interpol segítségével megállapították, hogy az autót Oroszországban lopták.

A járművet lefoglalták, a büntetőeljárást a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság folytatja.

(szon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.