Megerőszakolta az unokáját

Unokájával szemben követett el erőszakos közösülést egy koppányszántói férfi; csütörtökön őrizetbe vették – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 05. 27. 10:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tamási rendőrkapitányság a családgondozó bejelentése alapján indított eljárást a 49 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint 12 éves unokájával több alkalommal erőszakkal közösült – mondta Badáczy Szabolcs, a tamási rendőrkapitányság sajtóreferense. Az orvosi vélemény szerint a leány jelenleg 12 hetes terhes – tette hozzá.

A férfi részleges beismerő vallomást tett, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását. Mivel a gyanúsított a felügyeletére bízott személy sérelmére követte el a bűncselekményt, így az az erőszakos közösülés minősített esete, ami öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.