Megkínozta, éheztette és eltörte a karját a 3 éves kislánynak

Durván ütlegelte, rugdosta 3 éves kislányát egy anya a tőketerebesi járásbeli Magyarizsépen (Nizny Zipov). Karja eltört, enni sem kapott, jelenleg már gyermekotthonban van.

MNO
2011. 05. 26. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az anya a durva fizikai bántalmazás mellett enni sem adott rendesen kislányának, a gyerek alultáplált volt, a 26 éves nő nem ügyelt a személyi higiéniára sem – közölte Jana Demjanovicová kassai rendőrségi szóvivő. A brutális verések után a kisgyermek karja eltört. Az előzetes intézkedés értelmében gyermekotthonban helyezték el.

Az anya ellen kínzás miatt indult eljárás. Ha bűnösnek találják, akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik. Szabadlábon védekezhet.

(bumm.sk)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.