Megújult Győr online arculata

Megújította online arculatát Győr önkormányzata – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt (Fidesz–KDNP) polgármester.

MNO
2011. 05. 27. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A városvezető hangsúlyozta: áttekinthetőbbé, lendületesebbé tették a www.gyor.hu címen elérhető oldalt. A lépés illeszkedik az új logó és szlogen bevezetésével kísért arculatváltásba. A cél, hogy minél többen, minél részletesebben és kényelmesebben tájékozódhassanak a város és az önkormányzat ügyeiről, de tervezik, hogy az internet segítségével bővítik ki a városháza sajtótájékoztatóinak közönségét – sorolta.

Domanyik Eszter, az önkormányzat kommunikáció-, marketing- és turizmus osztályának vezetője az eseményen elmondta: az eddigi honlapot 2007 tavaszán indították el a helyieknek, a turistáknak és az érdeklődő üzletembereknek más-más tartalmat kínálva. Az elmúlt négy esztendőben azonban a technológiai újítások és a felhasználói igények módosulása miatt „kinőtték” az eddigi rendszert, ez tette szükségessé a váltást.

Az eseményen elhangzott: a látogató érdeklődésének megfelelően személyre szabható tématömbökből álló oldalnak akadálymentesített, valamint – az idegenforgalmi igényeknek megfelelően – angol, német, orosz és szlovák nyelvű változata is elérhető, és napokon belül indul a mobiltelefonra optimalizált változat az m.gyor.hu címen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.