Mi lesz itt vasárnap?

Szombaton keleten napközben gomolyfelhő-képződésre kell számítani, amiből elszórtan zápor, zivatar alakul ki, a Duna–Tisza közén heves zivatar is lehet jégesővel, felhőszakadással.

MNO
2011. 05. 28. 13:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dunántúlon és a Duna mentén ugyanakkor általában erősen felhős lesz az ég, csak időnként süt ki rövidebb időre a nap, és összességében sokfelé várható eső, zápor, majd délutántól fokozatosan megszűnik a csapadék, és felszakadozik a felhőzet.

Vasárnap jellemzően sokat süt majd a nap, északkeleten azonban több lesz a felhő, ott néhol zápor, kisebb valószínűséggel zivatar is előfordulhat. Az északnyugati szél elsősorban a Dunántúlon erősödik meg több alkalommal, zivatarok környékén ugyanakkor másutt is lehetnek átmenetileg erős vagy viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 15 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 24, 25 fok körül valószínű.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.