Mindent elloptak, amit lehetett

Laptopot, motorkerékpárt, légpuskát és festményeket is loptak a hétvégi tolvajok.

MNO
2011. 05. 30. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy lakatlanul álló besenyőtelki házból 750 ezer forint értékben loptak el különféle tárgyakat, köztük motorkerékpárt, légpuskát, olajfestményeket. A tulajdonos márciusban járt utoljára az ingatlanban, s most visszatérve azt tapasztalta, hogy még a különféle elektromos berendezései vezetékeit is ellopták a tolvajok. A kár ötvenezer forint híján egymillióra rúg.

A hétvége bűnügyi krónikájához további lopások is tartoznak: egy füzesabonyi lakásból 150 ezer forintot érő laptopot lovasítottak meg, Lőrinciben egy kerti tárolóból fűszegélynyírót és fűnyírót, valamint bicikliket vittek el, csaknem kétszázezer forint értékben. Gyöngyösön a hétvégén egy árust loptak meg: a kirakodóvásárban a pult alól emelték el az övtáskáját, amiben 120 ezer forint volt.

(heol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.