Nem készül el időre a gdanski stadion

Nem készül el június 9-re az Arena Gdansk, a 2012-es ukrán–lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság egyik színhelye, ezért Varsóban rendezik meg a lengyel–francia barátságos mérkőzést.

MNO
2011. 05. 25. 6:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szövetség tájékoztatása szerint a stadionban az infrastruktúra még hiányos, ezért a létesítményben egyelőre nem lehet nemzetközi találkozót rendezni. Többek között nincs készen a biztonsági videorendszer, illetve a mentők és a biztonságiak részére sincs kialakítva a megfelelő belépés lehetősége.

Az összecsapást az egy éve átadott Legia Stadionban rendezik majd meg, amely nem Eb-létesítmény. Az Európa-bajnokság nyitómérkőzését 2012. június 8-án rendezik majd Varsóban, míg a döntőnek Kijev ad otthont július elsején.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.