Nem tudták megmenteni a rendőrt

Meghalt az a salgótarjáni rendőr, aki kedden <a href="http://www.mno.hu/portal/786123" target="_blank"><strong>meglőtte magát</strong></a>, s életveszélyes sérülésekkel került kórházba – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 05. 24. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kollégánk a kórházba szállítást követően életét vesztette” – mondta Dankóné Nagy Éva. Hozzátette: a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a főkapitányság hivatásos állományú rendőre öngyilkossági szándékkal, engedéllyel tartott önvédelmi fegyverével lőtte meg magát kedden dél körül, salgótarjáni lakásában. A rendőrt mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.