Ő a legszerencsésebb ember a Földön

Csendes esküvőn feleségül vette pénteken élettársát és két gyermekének anyját Ed Miliband, az ellenzéki brit Munkáspárt vezetője.

MNO
2011. 05. 27. 19:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 41 éves politikus március végén jelentette be, hogy feleségül veszi Justine Thornton ügyvédnőt, két fiának anyját. A pár hat éve él együtt. Ed Miliband volt az első, aki úgy állt egy jelentős politikai párt élén, hogy nem vette feleségül partnerét, gyerekei pedig nem házasságban születtek.

A munkáspárti vezér második kisfia novemberben született meg, akkor még úgy fogalmazott, nem áll szándékában megnősülni. „Akkor kötünk házasságot, amikor mi szeretnénk, és azért, mert szeretjük egymást. Ez minden” – fogalmazott.

A politikus és élettársa most látta elérkezettnek az időt, a polgári ceremónia szűk körben, a barátok és családtagok jelenlétében zajlott Nottingham városában, Londontól északnyugatra. A munkáspárti vezető azt írta a Twitter közösségi portálra, ő a legszerencsésebb ember a Földön, mert elvehette Justine Thorntont.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.