Ónodi és Csollány halhatatlanná váltak

Az egyaránt olimpiai, világ- és Európa-bajnok Csollány Szilveszter, valamint Ónodi Henrietta került be a Magyar Torna Szövetség (Matsz) Halhatatlanjainak Klubjába.

MNO
2011. 05. 24. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két sportoló és edzőik kedden, Budapesten vették át azokat a díszokleveleket, amelyeket a magyar és a nemzetközi tornasportban elért kimagasló eredményeik elismeréseként nyújtott át Magyar Zoltán, a Matsz elnöke és Sasváry László, a Halhatatlanok Klubjának vezetője. „Ahogyan egyre idősebb lettem, mindig a nálam fiatalabbak váltak példaképemmé. Fantasztikus érzés volt, hogy az utánam következők olimpiai sikereit nézőként láthattam” – utalt Csollány és Ónodi eredményeire a szintén ötkarikás bajnok Magyar Zoltán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.