Öt sérültje van a balesetnek

Öt sérültje van annak a balesetnek, amelyben két személyautó ütközött össze péntek délelőtt Berekfürdő közelében – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 27. 8:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Tibor tájékoztatása szerint a karcagi tűzoltóság munkatársai három járművel vonultak a Karcag és Berekfürdő között történt baleset helyszínére. Az ismeretlen okból karambolozó gépkocsikban utazók közül az elsődleges információk szerint öt embert kellett a mentőknek kórházba szállítaniuk.

Hárman könnyebb, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A súlyos sérülteket a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Az érintett útszakaszt a jelenleg is tartó rendőrségi vizsgálat, illetve a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezártak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.