Rangos feladatok várhatnak Kassaira

Vágner László, a magyar szövetség játékvezető bizottságának irányítója szerint még számos rangos feladat vár Kassai Viktorra, aki szombaton a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét vezette.

MNO
2011. 05. 29. 10:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nemzetközi ellenőrként nem értékelhetem a tevékenységét, de biztos vagyok abban, hogy még sok, nagyon rangos eseményen kap majd szerepet játékvezetői pályafutása során” – mondta vasárnap Vágner az MTI érdeklődésére.

Kassai Viktor – akit az MTI-nek egyelőre nem sikerült elérnie – jól kézben tartotta a mérkőzést, amit alátámaszt az is, hogy a játékosok csak elvétve reklamáltak, illetve hogy a nagy tét ellenére gyakorlatilag végig sportszerű légkörben zajlott a meccs, amelyen a magyar bíró összesen négy sárga lapot mutatott fel: kettőt kaptak a Barcelona és kettőt a Manchester United játékosai.

A BL-döntőt 3-1-re nyerte a Barcelona.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.