Ronaldo még 38 évesen is az elitben lehet

Volt erőnléti edzője szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál labdarúgója 38 éves koráig az élvonalban fog futballozni.

MNO
2011. 05. 30. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Rendkívül egészségesen él, táplálkozik, ezért képes idényről idényre kimagaslóan szerepelni” – nyilatkozta a Marca című madridi sportnapilapnak Walter di Salvo, aki a Manchester Unitednél dolgozott együtt Ronaldóval. „Biztos vagyok abban, hogy akárcsak Giggs, Ronaldo is nagyon hosszú ideig, közel negyvenévesen is az elitmezőnyben fog játszani.”

Di Salvo az MU mellett, többek között a Lazio és a Real Madrid csapatánál dolgozott fizikai felkészítő trénerként. Ronaldo az idei bajnokságon csúcsot jelentő negyven találattal lett gólkirály a spanyol Primera Divisiónban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.