„Sarko” keményen fogalmazott

A kormányoknak kell lefektetni és betartani az internetre vonatkozó szabályokat a francia elnök szerint, aki kedden a világ informatikai nagyhatalmait, az úgynevezett e-G8-akat látta vendégül Párizsban.

MNO
2011. 05. 24. 13:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nicolas Sarkozy hangsúlyozta, hogy elő kell segíteni a kreativitás kibontakozását a világhálón, ám „a mi demokráciánkban a kormányok a közakarat egyetlen legitim képviselői”. A szabad piacnak megvannak „a saját szabályozási módjai, de semmilyen csere nem igazán szabad, ha az abban résztvevők számára a feltételek nem egyenlők” – hangoztatta a francia elnök több száz üzletember, köztük a Google, a Facebook és a Microsoft vezetői előtt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.