Seszták Ágnes: Gagyi szinten

MNO
2011. 05. 26. 7:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Seszták Ágnes: Alekosz díszmajom, testkulissza az egész vircsafthoz. Hol Napóleonnak öltöztetik, hol szmokingot húznak rá, máskor tengeri kalóz, római lakomázó, teniszbajnok. A Horthy Miklóst utánzó elszabott tengerészuniformisa buggyosan lötyög rajta. Valódi eleme az atlétatrikó és a gatya, ebben van igazán otthon, a többi jelmezbáli kellék csak hangsúlyozza a helyzet fonák voltát. A lányok a legrosszabb oldalukat mutatják, harmadosztályú eltökélt hárpiák, akik letapossák egymást, hogy elnyerjék a havi egymillióval, lakással és kocsival rendelkező, Való Világ által kitalált átmeneti híresség mijét is? Kezét? Szívét? Pénztárcáját? Alekosz, fájdalom, bármikor helyettesíthető bármelyik tévés celebbel, ugyanúgy ragadnának rá, hiszen a cél nem a menyasszonyság, hanem az ismertség, ami fellendítheti az illető aktuális árfolyamát. Az RTL Klub nem felel semmiért, hiszen ezt a műsort is több mint egymillióan nézik. Mint a többi gagyit.

(Magyar Nemzet, 2011. május 26.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.