Sikerült elhárítani az üzemzavart

Fennakadás nélkül lehet autópálya-matricát vásárolni mindenütt az országban, miután sikerült elhárítani az üzemzavart – közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) szóvivője szombat délután az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/787138" target="_blank"><strong>• Órákon belül megszűnhetnek a zavarok</strong></a>

MNO
2011. 05. 28. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi fennakadásokat műholdas adatátviteli hiba okozhatta. Elsősorban Székesfehérvár környékén, de az ország más részein voltak értékesítési problémák egyes Shell- és OMV-kutaknál – mondta Béni Gyöngyi. A szóvivő hozzátette: nem az ÁAK rendszerében keletkezett a hiba, hasonló eset évente 1-2 alkalommal történik, utoljára tavaly ősszel fordult elő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.