Szimpátiatüntetés volt Pécsett

A Széchenyi téren körülbelül két-háromszáz szurkoló részvételével szimpátiatüntetést szerveztek hétfőn a nehéz anyagi helyzetben lévő Pécs 2010 női kosárlabdacsapatért. <br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/785880" target="_blank">• Új csapat épülhet Rátgéberrel, akadémiával</a></strong>

MNO
2011. 05. 30. 17:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A drukkerek kosárlabdapalánkokat állítottak fel a város főterén, előkerültek a labdák is, és felirataikkal, rigmusaikkal, dobszólamaikkal Iványi Dalmáékat éltették. Városi összefogást sürgettek az együttes jövője érdekében, és elítélték a széthúzást. „Ne dobjátok a kukába a 22 aranyat! Euroligát akarunk! Nem kérünk az önkormányzati többségből!” – ez állt a drapériákon, amelyekett a hozzávetőlegesen ötvenes létszámú B-közép feszített ki. Ezután a törzsszurkolók és a csapattal rokonszenvezők a Városháza elé sétáltak, ahol egy nagy fekete-fehér lobogót kifeszítve békés keretek között tovább demonstráltak, majd a szimpátiatüntetés idővel befejeződött.

A klub az elmúlt évben komoly tartozásokat halmozott fel, ennek következtében veszélybe került a jövője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.