Szórakozóhely a börtönben: lecsapott a rendőrség

Remekül felszerelt börtönbárra csapott le a rendőrség Mexikóban, mármint egy börtönben titokban működő szórakozóhelyre.

MNO
2011. 05. 26. 10:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bár igyekezett vendégei kedvében járni, még két biliárdasztal is volt benne. A rendőrség egyebek közt kétszáz üveg sört, 12 palack tequilát, 20 üveg vodkát foglalt le. Rúdtáncosnőt egyet sem talált, viszont lőfegyverből, heroinból, marihuánából akadt bőven a pult alatt.

Hogy miként működhetett suttyomban a börtönbár, illetve egyáltalán miként létesülhetett, arra nem adott magyarázatot Chihuahua állam szóvivője, csak annyit mondott, hogy a börtön egy alkalmazottat elbocsátott, és lehetséges, hogy még felelősségre is vonják az illetőt. Mexikó börtöneinek jelenleg 222 ezer „lakosa” van. A fegyintézetek túlzsúfoltak, az őrök pedig hírhedten korruptak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.